OVER ONS

Het leven begint met goede zorg, liefde en eigenheid.  Ons gepassioneerde en professionele team is toegewijd aan het geven van zorgvuldige aandacht aan elk kind en elke relatie. Onze filosofie wordt geleid door de nieuwsgierigheid van het kind, en de verbinding met de wereld om hen heen. Wij zien het kind als mooi, krachtig, zelf helend, creatief, nieuwsgierig en met oneindig veel mogelijkheden. Onze missie is om niet alleen kinderopvang te bieden, maar om een positieve impact te hebben op elk kind.

 

We hebben een directe samenwerking met de International School Breda. Hierdoor kunnen we onze expertise delen en zetten deze in om doorlopende leerlijnen op te zetten, beleid en visie te integreren en te innoveren.

Devi Kids wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. De kinderopvang biedt unieke kansen om jonge kinderen een gezonde start te geven. Devi Kids is officieel gelabeld als Gezonde Kinderopvang.

Devi-kids-LR003.jpg

Let's Dance Together!

ISB_logo transparant (1).png
010598_Wij_werken_aan_GK_RGB_DEF_cont.jp
LACHEN

Bij ons is lachen een vanzelfsprekendheid. We dagen de kinderen uit om zoveel mogelijk te lachen. Het leven is leuk, mooi en vol uitdagingen. Doormiddel van liefde, aandacht en creativiteit, kan een kind zich met een grote lach ontwikkelen.

LEREN
Devi-kids-LR046.jpg

Vanaf de dag dat we worden geboren begint ons leerproces. Dit leerproces is voor iedereen anders en

vraagt om individuele aandacht. Wij leren een kind zijn eigen basis te vinden, zijn eigenheid. We leren van elkaar met elkaar.

LEVEN

Een leven is wat je krijgt. Léven is wat je ervan maakt. Er is zoveel te zien, leren en ontdekken. Samen met de kinderen gaan we op pad en maken we elke dag leuk, uitdagend en bijzonder.

LIEFDE

Het ervaren van liefde is de bron van ons leven. Vanuit deze bron kunnen we als individuen groeien. Liefde zit in het hart van de wereld, en daarmee zorgen wij ervoor dat de kinderen alles mee krijgen wat ze nodig hebben.

Ontwikkelen

We leggen de basis die nodig is om kinderen de best mogelijke start te geven voor hun levenslange leertraject.

Samen

Goede zorg is waar het allemaal begint, met zorgvuldige aandacht voor elk kind en elke relatie.

Wereld

We erkennen onze rol in het begeleiden van onze kinderen om onze natuurlijke wereld te beschermen en te koesteren.

Onze mensen

Binnen Devi Kids doen we het samen met ons team van prachtige mensen. Wij hechten waarde aan professionaliteit, passie en liefde. Om onze mensen te inspireren en te laten groeien binnen hun mogeljkheden investeren we in wie ze zijn.  Zo zijn onze mensen loyaal, geïnspireerd en gemotiveerd om elke dag weer hoogwaardige zorg aan te bieden.