OVER ONS

We weten dat het allemaal begint met goede zorg, liefde en eigenheid.  Ons gepassioneerde en professionele team is toegewijd aan het geven van zorgvuldige aandacht aan elk kind en elke relatie. Onze filosofie wordt geleid door de nieuwsgierigheid van het kind, en de verbinding met de wereld om hen heen. Wij zien het kind als mooi, krachtig, zelf helend, creatief, nieuwsgierig en met oneindig veel mogelijkheden.

 

We hebben een directe samenwerking met de International School Breda. Hierdoor kunnen we onze expertise delen en zetten deze in om doorlopende leerlijnen op te zetten, beleid en visie te integreren en te innoveren.

LACHEN
LEREN
IMG_0196.jpg

LET'S DANCE TOGETHER!

Bij ons is lachen een vanzelfsprekendheid. We dagen de kinderen uit om zoveel mogelijk te lachen. Het leven is leuk, mooi en vol uitdagingen. Doormiddel van liefde, aandacht en creativiteit, kan een kind zich met een grote lach ontwikkelen.

Vanaf de dag dat we worden geboren begint ons leerproces. Dit leerproces is voor iedereen anders en

vraagt om individuele aandacht. Wij leren een kind zijn eigen basis te vinden, zijn eigenheid. We leren van elkaar met elkaar.

LEVEN

Een leven is wat je krijgt. Léven is wat je ervan maakt. Er is zoveel te zien, leren en ontdekken. Samen met de kinderen gaan we op pad en maken we elke dag leuk, uitdagend en bijzonder.

LIEFDE

Het ervaren van liefde is de bron van ons leven. Vanuit deze bron kunnen we als individuen groeien. Liefde zit in het hart van de wereld, en daarmee zorgen wij ervoor dat de kinderen alles mee krijgen wat ze nodig hebben.

© copyright 2020 Devi Kids