Privacy Policy

  • Facebook
  • Instagram

© copyright 2019 Devi Kids.

Ontwikkelen voor
het leven

Elke dag is een andere dag. Kinderen lachen, leren, leven en hebben lief. Hun gevoel komt en gaat zoals het op dat moment is. Niet bedekt met een laagje, maar puur zonder gedachten. Ze zien de wereld als een grote ontdekking, een oneindig pad waar ze van mogen genieten.

'Kinderen zijn uniek en zo is hun ontwikkeling'

Baby's

Inspelen op de ontwikkeling betekent bij de kleinste 1op1 aandacht, rust, herkenbare regelmaat en liefde. Het is belangrijk voor een baby dat er rekening gehouden wordt met het eigen ritme en wat op die dag binnen zijn/haar mogelijkheden ligt.

Een gedoseerd aanbod met variatie is belangrijk, maar waar zorg, rust en liefde het allerbelangrijkste zijn. Zo krijgt een baby de kans en de tijd om daadwerkelijk te ontdekken en te zien wat het zelf kan.

Dreumesen

De wereld van een dreumes is open, zonder angst. Genieten en het ontdekken van alles wat het leven te bieden heeft. 

 

Het gaat ons in het spel vooral om het proces van ontdekken en ervaren; we stellen niet het resultaat centraal. We bouwen voort op waar het kind in zijn ontwikkeling aan toe is. We geven het de ruimte en bieden de mogelijkheid en helpen om net een stapje verder te komen.

Peuters

Peuters ontwikkelen zich tot onafhankelijke, sociaal en veerkrachtige kleuters. Hun stimuleren en begeleiden in hun oneindige mogelijkheden is belangrijk. In de afgelopen jaren hebben we daarom onze Devi Kids preschool ontwikkelt. We focussen hierbij op de verdere natuurlijke ontwikkeling van een kind en creëren een natuurlijke overgang naar de basisschool. Peuters worden begeleid bij het leren en begrijpen van de wereld om hen heen - en hoe belangrijk ze daarin zijn!

Schoolkinderen

Met 4 jaar gaan kinderen in Nederland naar het basisonderwijs. Een grote overstap met nieuwe indrukken en een andere leefomgeving. De jaren die volgen staan voor ontdekken, leren en ontwikkelen. Kinderen vormen een zelfbeeld en ervaren de morele ontwikkeling. Ze worden geconfronteerd met de behoefte om erbij te horen en geaccepteerd te worden.