A WONDERFUL JOURNEY OF

DISCOVERY STARTS HERE!

Onze locaties

WhatsApp Image 2020-05-08 at 15.58.47.jp

Over Ons

Devi Kids biedt opvang en zorg waar lachen, leren, leven en liefde centraal staan.  Om dit te bereiken, zijn we elk stap betrokken.
 

Onze basis ligt in het hart van de wereld met sporen van Reggio Emilia, Yoga en Ayurveda. We weten dat het allemaal begint met uitmuntende zorg. Onze gepassioneerde en professionele teams zijn toegewijd aan het geven van zorgvuldige aandacht aan elke kind en elke relatie.
 

Al onze ruime, persoonlijke centra zijn doelgericht gebouwd, zodat we de perfecte balans kunnen vinden tussen wat elke ontwikkelingsfase nodig heeft.

Vers bereidde voedzame maaltijden

Een actief, groeiend lichaam heeft een uitstekende voeding nodig en onze seizoensmenu's worden door onze kok met dit in het achterhoofd samengesteld. Onze chef-kok geeft ook kook lessen waarbij kinderen leren hoe belangrijk het is om hun lichaam te voeden en tegelijkertijd gezonde snacks te bereiden.

Koester en bescherm onze natuurlijke wereld

Om de waardering en het respect van kinderen voor onze kostbare hulpbronnen te bevorderen, heeft Devi Kids een sterke focus op de ontwikkeling van het milieubewustzijn.  Om dit te bereiken, moedigen we kinderen aan om hun natuurlijke wereld te verkennen door middel van duurzame speellandschappen, groentetuinen en compostering en door de ontdekking van ecologische systemen.

Samen zorgen

Luiers, verzorgingsproducten, voedzame maaltijden, snacks en activiteiten zoals yoga en taallessen, zelfs het bezoeken van shows en excursies zijn allemaal handig inbegrepen.  Het enige waar u aan moet denken is het inpakken van persoonlijke spullen en reserve-kleding.